Kuře na kmínu

1 farmářské kuře o hmotnosti 1,4-2 kg, 1 lžíce vepřového sádla, 150 g anglické slaniny nakrájené na plátky, 1 lžička kmínu, 1 cibule nakrájená na kostky, 1 palice česneku, 100 ml vody

Troubu předehřejte na 180°C. Sádlem vymažte dno pekáče a na něj vyskládejte slaninu. Vnitřek kuřete posolte, nohy svažte potravinářským provázkem, pokmínujte a naplňte cibulí a půlkou palice česneku, podlijte vodou. Druhou půlku palice položte vedle kuřete do pekáče. Pečte asi 45-50 min. zakryté. Zkontrolujte, zda je maso měkké. Poté odkryjte a pečte dalších 15 minut.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz

Vítejte na našem novém E-shopu!

Jsme rádi, že Vás můžeme přivítat v naší online rodině. Máme pro Vás skvělou zprávu – nyní zasíláme po celé České republice!

Těšte se na spoustu novinek, speciální nabídky a exkluzivní produkty, které brzy přidáme do naší nabídky.

Předem se omlouváme za případné komplikace, které by mohly nastat. Děkujeme za Vaši trpělivost a podporu!

Děkujeme, že jste s námi!

 

Tým Divokých farem

Rozumím