Jednoduchý recept na luxusní husu

Husu posolte, případně pokmínujte, podlijte cca 2 dcl vody, vložte do pekáče, přikryjte a pečte 6 hodin na 90°C, poté zvyšte teplotu na 120°C a pečte dalších 6 hodin. A je hotovo. Pokud by kůžička neměla ještě tu správnou zlatavou barvu, husu odkryjte a nechte ještě v troubě zezlátnout.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz

Vítejte na našem novém E-shopu!

Jsme rádi, že Vás můžeme přivítat v naší online rodině. Máme pro Vás skvělou zprávu – nyní zasíláme po celé České republice!

Těšte se na spoustu novinek, speciální nabídky a exkluzivní produkty, které brzy přidáme do naší nabídky.

Předem se omlouváme za případné komplikace, které by mohly nastat. Děkujeme za Vaši trpělivost a podporu!

Děkujeme, že jste s námi!

 

Tým Divokých farem

Rozumím