Krůtí roláda

Kůže z krůty nebo kuřete, plátky anglické slaniny, rohlíky, kousek uzené slaniny, mléko, petrželka, červená paprika, křepelčí vajíčka, sůl, pepř

Kůži z krůty rozložíme, celý plát poklademe plátky slaniny, přikryjeme nádivkou (rohlíky nakrájené na kostičky namočíme do mléka, osolíme, opepříme, vylepšíme uzeným špekem nakrájeným nadrobno, spojíme vajíčkem, přidáme nasekanou petrželku či jiné čerstvé bylinky). Uvařená krůtí vajíčka naskládáme po celé délce rolády. Červenou papriku nakrájíme na proužky, které naskládáme podélně též po celé délce rolády. Roládu svineme, převážeme potravinářským provázkem a dáme péct na 180°C cca 1,5 hod.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz