Maďarka - čabajka 95 g

75 Kč / ks
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení

Čabajská klobása - Maďarka 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čabajská klobása nebo čabajka je uzenina typická pro maďarskou kuchyni. Vyznačuje se sytě červenou barvou a specifickou ostrou chutí. Mleté vepřové maso, červená paprika, sůl. Důležité je, že do pravé čabajky nepatří žádný pepř! Směs se dobře upěchuje do přírodních střívek a vyudí studeným kouřem z dřeva ovocných stromů. Konzumuje se zastudena s chlebem a červeným vínem nebo se používá k dochucení masitých pokrmů, např. různých závitků.

 

Složení: vepřový (bok, kýta), paprika, kmín, pepř, koření, dusitanová solící směs (jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný 0,5%), dextróza.

Tepelně neopracovaný masný výrobek. Skladujte při teplotě do 18ºC. 

Výrobce: Mgr. Pavel Tlapák, Šebrov 195, 679 22, tel: +420 775 668 090, www.divokefarmy.cz

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz

Vítejte na našem novém E-shopu!

Jsme rádi, že Vás můžeme přivítat v naší online rodině. Máme pro Vás skvělou zprávu – nyní zasíláme po celé České republice!

Těšte se na spoustu novinek, speciální nabídky a exkluzivní produkty, které brzy přidáme do naší nabídky.

Předem se omlouváme za případné komplikace, které by mohly nastat. Děkujeme za Vaši trpělivost a podporu!

Děkujeme, že jste s námi!

 

Tým Divokých farem

Rozumím