Guanciale

Vychutnejte si tradiční italskou pochoutku - Guanciale z Divokých Farem

Přivítáme vás do světa gurmánských lahůdek s naším nejnovějším přírůstkem na e-shopu Divoké Farmy – Guanciale. Tato tradiční italská slanina, vyrobená z vepřových líček, je dokonalou volbou pro ty, kteří hledají autentickou a chuťově bohatou ingredienci do svých kulinářských kreací.

Co je Guanciale?

Guanciale je tradiční italská slanina, která pochází z vepřových líček. Její název je odvozen od italského slova "guancia", což znamená "tvář" nebo "líce". Tento druh slaniny je známý svou jedinečnou strukturou a chutí, která je bohatší a intenzivnější než u běžné slaniny.

Proces výroby

Naše Guanciale je pečlivě připravováno tradičními metodami. Vepřová líčka jsou nejprve osolena a ochucena směsí koření, která často zahrnuje černý pepř, česnek a rozmarýn. Následně jsou líčka sušena a zrají po dobu několika týdnů až měsíců. Tento proces umožňuje rozvinutí plné chuti a dodává Guanciale jeho charakteristickou texturu.

Jak použít Guanciale v kuchyni?

Guanciale je všestranná ingredience, která se skvěle hodí do mnoha pokrmů. Je klíčovou součástí několika ikonických italských receptů, jako jsou:

- Pasta alla Carbonara: Autentická Carbonara by nikdy neměla obsahovat smetanu – vše, co potřebujete, je kvalitní Guanciale, vejce, pecorino a čerstvě mletý pepř.
- Pasta all'Amatriciana: Tato lahodná omáčka kombinuje Guanciale s rajčaty, cibulí a pecorinem pro bohatý a chutný pokrm.
- Bruschetta: Opečený chléb potřený česnekem a olivovým olejem, doplněný plátky Guanciale, je vynikajícím předkrmem nebo lehkým jídlem.

Proč nakupovat u Divokých Farem?

Na Divokých Farmách se specializujeme na kvalitní a autentické produkty. Naše Guanciale pochází z vybraných chovů, kde jsou prasata krmena přirozenou stravou a chována v přátelském prostředí. Dbáme na to, aby každý krok výroby byl prováděn s maximální péčí a důrazem na kvalitu.

Objednejte si Guanciale ještě dnes!

Přidejte si do svého košíku Guanciale z našeho e-shopu a objevte, jak může tato výjimečná ingredience obohatit vaše vaření. Navštivte náš e-shop a vyberte si z naší nabídky kvalitních a chutných produktů nebo objednejte guanciale rovnou zde! Buon appetito!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz